Work Sharp PAJ presisjon knivsliper

Work Sharp PAJ Presisjon knivsliper er en vinkeljusterbar, tre kornet knivslipesystem som gir presis og stabil repetisjon.

Slipevinkelen kan enkelt justeres fra 15 ° til 30 ° i trinn på 1 ° for å slipe både jaktkniver og kjøkkenkniver. Tri-Brasive ™ slipesystemet inkluderer grov og fin diamant (320 og 600 korning) for å raskt slipe kniven.En fin keramikkplate for å hone eggen til en barblad skarp knivegg.  Innovativt V Block Clamp ™ -design sikrer raskt og sikkert kniven slik at du får nøyaktig samme slipevinkel hver gang. Stabil fot hjelper deg å få samme gode resultat hver gang.

Work Sharp PAJ Presisjon knivsliper er en vinkeljusterbar, tre kornet knivslipesystem som gir presis og stabil repetisjon. Slipevinkelen kan enkelt justeres fra 15 ° til 30 ° i trinn på 1 ° for å slipe både jaktkniver og kjøkkenkniver. Tri-Brasive ™ slipesystemet inkluderer grov og fin diamant (320 og 600 korning) for å raskt slipe kniven. Og en fin keramikkplate for å hone eggen til en barblad skarp knivegg. De ulike slipeplatene roteres enkelt i Tri-Brasive ™ systemet, og de kan skiftes ut individuelt ved skade eller slitasje.

WorkSharp PAJ gir overlegen repeterbarhet, justerbarhet og ytelse i forhold til andre lignende slipesystemer. Det kreves ikke vann eller olje, noe som gjør slipingen raskere med mindre oppsett og opprydding. Nå kan du slipe eggen til den nøyaktige vinkelen du ønsker, og slipe den på nytt med letthet og den blir nøyaktig lik forrige gang.

Handlekurv