Work Sharp PAJ Pro presisjon knivsliper

Work Sharp Presisjonssliper PRO tar knivsliping til neste nivå. Ramme i metall holder kniven og en av de syv slipeplatene sikkert og fjerner menneskelige feil og gir utrolige skarpe og presise egger. Vidvinkeljustering fra 15-30 grader betyr at du kan slipe alle dine kniver på en profesjonell måte.

  • Profesjonell knivsliper med metallkonstruksjon
  • Inkluderer syv (7) slipeplater: 220, 320, 400, 600 og 800 diamanter, finkeramikk, skinnstropp
  • Justerbar vinkel fra 15-30 grader med inkludert digital vinkelindikator.
  • Ekstra holder gjør det mulig å slipe små “pennkniver” til vinkler så lave som 15°
  • Slipeplater kan byttes av brukeren
  • Brukes til: Kjøkkenkniver, Lommekniver, Jaktkniver, Utekniver.
  • 3 års garanti

 

Work Sharp Presisjonssliper PRO er et komplett vinkeljusterbart knivslipesystem som bruker metallkonstruksjon, en digital vinkelindikator og syv slipeplater for å gi stivhet, repeterbarhet og presisjon til dine knivslipebehov.

Dette raske, enkle å bruke og repeterbare slipesystemet lar deg få profesjonelle resultater hjemme, på enhver kniv du eier!

Slipingsvinkelen justeres enkelt fra 15° til 30° ved hjelp av en digital vinkelindikator for nøyaktig å stille inn slipevinkelen. Bare installer vinkelindikatoren på slipestangen, juster raskt til ønsket slipevinkel, fjern indikatoren og begynn slipeprosessen.

De syv individuelle slipeplatene måler alle 1″x 6″ og inkluderer: diamantplater med korning 220, 320, 400, 600 og 800 for å raskt slipe eggen din, en keramisk plate som finsliper til en utrolig skarp egg på enhver kniv, og et lær stropp som polerer kniven til en skremmende skarp egg.

Fra eggreparasjon til å få en speilpolering på favorittkniven din, det brede slipesortimentet kan gjøre alt. Slipeplatene byttes enkelt ut ved hjelp av et felles håndtak for repeterbarhet. Fjern slipeplaten ved ganske enkelt å løfte det av håndtaket og installer neste korning uten å måtte justere slipevinkelen. Den keramiske stangen på håndtaket finsliper taggene på serraterte kniver.

Den innovative V-Block Clamp™ fester kniven din raskt og sikkert, og inkluderer en stabilisator for å sikre at kniven er stabil og sikker når den skjerpes. Klemmen kan fjernes fra sliperen når du setter inn eller tar ut kniven for økt sikkerhet og komfort.

Den medfølgende basen gir en stabil plattform og lar sliperen vippe bakover for å rotere opp til en 8″ kniv uten å fjerne kniven eller klemmen. Bare trekk opp låsen, len sliperen bakover for å rotere kniven 180° for symmetrisk egg på begge sider av kniven.

Den medfølgende lille holderen for små kniver festes til basen slik at du kan bruke samme slipeplater og vinkelindikator. Denne lar deg slipe små pennkniver ned til en vinkel på 15°. Magneter og indikatormerker på holderen bidrar til å sikre kniven og sikre repeterbar plassering når du bytter fra den ene siden av kniven til den andre.

Den gjenbrukbare emballasjen gir plass til å holde slipeplater og tilbehør organisert og klare til bruk.

3 års garanti.

Handlekurv