Knivslipere til kjøkkenet!

Work Sharp har en egen serie knivslipere designet spesielt for kjøkkenkniver.

Enkle å bruke, gir et godt resultat raskt slik at du er klar for å tilberede et godt måltid!

WorkSharp RKS knivsliper

  • Work Sharp RKS Knivsliper er en håndholdt, manuell knivsliper som bruker en magnetisk vinkelblokk og roterende diamant- og keramiske slipeplater for å slipe knivene dine raskt og enkelt.
  • Perfekt sliping av alle dine kjøkkenkniver

Work Sharp elektrisk knivsliper for kjøkkenkniver er en kompakt sliper til alle dine kjøkkenkniver. Vinkelanlegget gir en konstant og repeterbar eggvinkel, mens de fleksible slipeskivene forsiktig gjør eggen skarpere. De keramiske hjulene finpusser eggen tilbake til et fabrikknivå og kan brukes daglig for å holde knivene skarpe og klare til bruk. Den kompakte designen gjør at sliperene enkelt kan lagres i en kjøkkenskuff for å frigjøre din verdifulle benkeplass.

Work Sharp WHT våtslipestein er et slipesteinsystem med to korninger vannslipesstein, og vinkeljigger for sliping av kniver og annet «eggverktøy»

Slipesteinen har korning 1000 og korning 6000 laget av aluminiumoksyd i høyeste kvalitet. Steinen ligger i en base som gir god stabilitet som også samler opp vannsøl. Dette gir mindre rot, og raskere opprydding.

Vinkeljiggene som følger med gjør det enklere å få en stabil vinkel og gjør slipingen raskere og enklere. Det følger med 2 utskiftbare vinkler på 15 ° og 17 °.

Work Sharp kermamiske «skjerpestål» er en rask, enkel og effektiv måte å opprettholde en skarp egg på kjøkkenknivene dine. De innebygde vinkelanleggene gir en konsekvent og repeterbar vinkel for å sikre at du raskt og nøyaktig kan finpusse eggen på knivene dine. Den fine keramiske stangen fjerner en liten mengde materiale for å få eggen tilbake til den skarpe kniven du trenger for å komme tilbake til arbeidet. Plasser gummispissen på arbeidsbenken for sikker og stabil honing.  Fest en line til hullet i håndtaket slik at «skjerpestålet» kan henges på grillen slik at den alltid er klar til bruk.

Work Sharp PTS knivsliper er en rask, enkel og effektiv måte å slipe kjøkkenknivene dine på. Diamant hjulene skjerper raskt eggen, mens keramiske hjul finpusser eggen tilbake til et fabrikknivå. Den ekstra diamantplaten gjenoppretter en skarp egg på saksen din. Det komfortable gummigrepet og basen gir en trygg og komfortabel slipeopplevelse. Den kompakte designen passer enkelt i kjøkkenskuffen, med campingutstyr eller med grillutstyret ditt.

Work Sharp KES knivsliperen er en rask, enkel og effektiv måte å slipe kjøkkenknivene dine på. Konvekse karbider gjenoppretter raskt en skarp egg, mens keramiske hjul honer eggen tilbake til fabrikkniv. Den solide basen gjør at sliperen gir en trygg og komfortabel slipeopplevelse. Kompakt størrelse passer lett inn i kjøkkenskuffen. 

Handlekurv