"Ken Onion Edition" kniv- og verktøysliper

Work Sharp gikk sammen med den den legendariske “Hall of Fame” knivmakeren Ken Onion for å utvikle den ultimate slipeløsningen for hjem eller verksted. Resultatet ble WorkSharp «Ken Onion Edition» som sliper alle typer kniver raskt, enkelt og med topp resultat.

Inkluderer bl.a.:

  • Justerbar «jigg» for justering av «eggvinkel» mellom 15° og 30°
  • Topp kvalitet slipebånd med lang levetid
  • Motor med variabel hastighet

Work Sharp samarbeidet med den den legendariske “Hall of Fame” knivmakeren Ken Onion for å utvikle en kniv- og verktøysliper med ultimate funksjoner. Work Sharps ingeniører og Ken Onion designet en kniv- og verktøysliper som på en rask og enkel måte sliper alle typer kniver på en presis og repeterbar måte, noe som gir et utrolig resultat.

«Ken Onion Edition» er designet for å slipe alle typer av kniver. Ved hjelp av justerbar vinkelinnstilling, motor med justerbar hastighet og brede fleksible slipebånd kan du slipe lommekniver, jaktkniver, kjøkkenkniver, serraterte kniver, samekniver og alle andre typer. Profesjonelle knivmakere som Ken Onion har alltid brukt båndslipere for å få en optimal og kvass «egg» på sine kniver. Nå er den samme teknologien tilgjengelig for alle. Wor Sharp og Ken Onion designet en kniv- og verktøysliper som ligger helt i tet når det gjelder knivsliping.

Work Sharp «Ken Onion Edition» er testet av utallige uavhengige magasiner rundt omkring i verden, alltid med topp resultat.

I Norge er den testet av bladene Jakt og Villmarksliv. Resultatet fra disse testene kan du lese her

Handlekurv